Facial Lift Deep Face Cleaning Red Blue Light Electric Smart Store
Facial Lift Deep Face Cleaning Red Blue Light Electric Smart Store
Facial Lift Deep Face Cleaning Red Blue Light Electric Smart Store
Facial Lift Deep Face Cleaning Red Blue Light Electric Smart Store
Facial Lift Deep Face Cleaning Red Blue Light Electric Smart Store
Facial Lift Deep Face Cleaning Red Blue Light Electric Smart Store

Ngritja e fytyrës Pastrues i thellë i fytyrës Drita elektrike e kuqe blu

$25.70
 • Available: In stock
 • SKU: 46F4A59E459B43638C502A8EF272BC06
 • Type:
 • Vendor: Smart Store
Category:
Tags:
  • Description

   Veçori

   Pastroni fytyrën, futni serumin, ngrijeni dhe shtrëngoni

   Madhësia e produktit

   160*45*18 mm

   Kapaciteti i baterisë

   500 mah

   Madhësia e paketimit

   195*115*48 mm

   Koha e karikimit

   3 ore


  • Review