Universal Large Truck Extended Suction Cup Type Car Holder Mobile Phone Stand Big Joint GPS Navigation Holder Smart Store
Universal Large Truck Extended Suction Cup Type Car Holder Mobile Phone Stand Big Joint GPS Navigation Holder Smart Store
Universal Large Truck Extended Suction Cup Type Car Holder Mobile Phone Stand Big Joint GPS Navigation Holder Smart Store
Universal Large Truck Extended Suction Cup Type Car Holder Mobile Phone Stand Big Joint GPS Navigation Holder Smart Store

Kamioni i madh universal Lloji i filxhanit thithës të zgjatur Mbajtës i makinës Mbajtëse e telefonit celular Mbajtëse e madhe e përbashkët GPS Navigation

$22.90
 • Available: In stock
 • SKU: D6FD40A33CA443D395AE7CEE3696434F
 • Type:
 • Vendor: Smart Store
Category:
Tags:
  • Description

   përshkrim i produktit


   [Emri i produktit]: Mbajtës telefoni i makinës
   【 Ngjyra e produktit 】: E zezë jeshile
   Madhësia e produktit: afërsisht 30 * 11,5 cm
   【 Materiali i produktit】: PC+ABS+Çeliku Metal+Silikon
   [Pesha neto e produktit]: afërsisht 277 g
   [Pesha bruto e produktit]: afërsisht 320 g
   Paketimi i produktit: afërsisht 15 * 8.7 * 11.4 cm
   【 Madhësia e kutisë së jashtme 】: afërsisht 59 * 47 * 61 cm
   Pesha bruto e paketimit: afërsisht 33.5 kg
   【 Numri i kutive 】: 140/copë
   [I përshtatshëm për modelin e automjetit]: Universal


   【 Përdorimi i produktit 】: Vendi i navigimit celular


   【 Veçoritë e produktit 】: Vendosja e telefonave celularë, navigim i sigurt, i pajtueshëm me pajisje të shumta, kundër rrëshqitjes pa dëmtuar pajisjen, mos bllokim i vijës së shikimit, kompakt dhe i lëvizshëm!:
   Madhësia e produktit: I përshtatshëm për telefonat celularë 4,7-6,8 inç

   të papërcaktuara

   të papërcaktuara


  • Review